Konuklarım

29 Mayıs 2010 Cumartesi

Feshane Projesi İçin '' Eski Sokak Satıcısı'' Çalışmam

 Uzun zamandan sonra tekrar birlikteyiz .  Farkındayım sizlere tablolarımı göstermeyeli hayli zaman oldu. Size ilk olarak eski sokak satıcısını göstermek istiyorum. yorumlarınızı merak ediyorum . Bakalım beğenecekmisiniz ?

7 yorum:

  1. çok güzel olmuş,epey detaylı çalışmışsınız,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. sepetleri nasıl yaptınız?

    YanıtlaSil
  3. Evet Serber's Hanım detaylı ama zevkli bir çalışma oldu. İtiraf etmeliyim ki bu çalışmayı hocam feshane için yapmamı istedi. pek niyetli olmasamda hocamın hatrına hayır demedim. Ama iyi ki dememişim. Kısmet olursa orada görebilirsiniz . Sepetleri strafor üzerine çöp şişleri belli aralıklarla batırıp aralarından iplik yürütmek suretiyle ördüm.daha sonra strafordan çıkarıp fazlalığını çıkarmadan önce atmasın diye kenarlarını tutkalladım.ve ipi iki kat büküp sepetin kenarlarına tutkalladım.

    YanıtlaSil
  4. Serber's: Tekrar,ellerinize sağlık,çok beğendim..Feshaneye gitmeyi istiyorum,orada benimde bir çalışmam sergilenecek ,bir aksilik olmazsa..Çalışmamın adı,Beyazıt meydanı ve İstanbul fakültesi.)

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. bloğunuzu yeni keşfettim ve çalışmalarınıza bayıldım. ben de iki yıl rölyef kursuna gittim bir iki yıl daha giderdim ama evlendim:) şehir değişti. ama evde devam ediyorum. hocam bana çok güzel çok temiz çalışıyorsun derdi bende aynısını size diyeceğim. ellerinize sağlık. bloğunuzu izlemeye alıyorum. ve bundan sonraki çalışmalarınızı merakla bekliycem. ayrıca taksim metrodaki sergiyi bende ziyaret etmiştim. çok güzeldi hepsi. resimleri de arşivimde biryerde vardır sanırım:))

    YanıtlaSil
  7. Selam sarı melek. Sizin ziyaretinizden sonra bloğunuzu keşfettim.Çok cici çalışmalarınız var. Elinize , emeğinize sağlık. Benim galata kulesi ve sergiden arkadaşlarımın tablolarını görmek beni o sergi zamanının hummalı çalışmasına aldı götürdü.Ben de sizi izlemeye aldım. Yeni tablolarda görüşmek üzere :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...